Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сіль Епсома (гірка сіль, англійська сіль) – збільшує жорсткість води. Одна із складових солей для одержання води типу Бертон.
Застосування: 1 чайна ложка на 5 літрів води додає 100 ppm (частин на мільйон) іонів сульфату та 25 ppm магнію.
Додати на початку кипіння.
Можна сказати, що дріжджі "люблять" англійську сіль: вона надзвичайно енергійно взаємодіє у ферментері з цукрами. Крім того, ця сіль стабілізує цукровий екстракт, коли він кип'ятиться разом із хмелем.
Добре підходить для коригування води після зворотного осмосу, для цього краще користуватися калькулятором водопідготовки в програмі Промаш або інших подібних.
Виробництво Німеччини. Сертифікат якості є.