Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хміль Сімко.
Вміст а-кислоти: 12,6%
Вміст b-кислоти: - 3-4%
Когумулон: - 17-21% - 17-21% - 17-21%
Олія: - 0,7-3,2 мг / 100 грам сухого хмелю - 0,7-3,2 мг / 100 грам сухого хмелю
Походження: Хмель Сімко – виведений у США у 2000 році, відомий своєю багатогранністю та унікальними ароматичними характеристиками. Містить високу А% та низький вміст когумулону. Дуже популярний серед домашніх пивоварів.
Аромат: Фруктовий, цитрусовий, ягідний.
Застосування: Хміль подвійної дії, частіше застосовується для приготування APA та IPA, Double IPA на пізніх стадіях хмелення, а також для додавання у вірпул та сухого охмелення.
Аналоги (взаємозамінність): Каскад, Амарілло, Саміт, Центенніал.
Використання: Всі сорти пива, всі елі з цитрусово-фруктовим яскравим ароматом.