Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тайський синій чай – Анчан. У Тайланді, його назва "Анчан", в Китаї і на Тибеті - "Чанг шу". У народі його називають "горошок метеликовий" (Butterfly Pea). Ця рослина широко поширена в Південно-Східній Азії, Таїланді, Непалі, М'янмі та інших східних країнах.
Заварюйте його як звичайний чай - залийте гарячою водою (Т-90-95 * С) і дайте настоятися 5-10 хвилин. В результаті отримайте яскраво-синій чай. Якщо в чай додати лимон - він стане фіолетовим. У цих квітках багато користі та трохи магії.
Анчан використовують у медицині, кулінарії та інших сферах. Він діє як заспокійливий, антидеприссантний та антистресовий засіб.
Любителі домашніх міцних напоїв дуже часто використовують його для приготування джину на останніх стадіях – з метою надати напою блакитного кольору.