Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пивні дріжджі Danstar Munich Classic (оновлений дизайн) - раса пшеничних дріжджів розроблена в лабораторії Баварії спеціально для приготування пшеничного пива в німецькому стилі. Використовується в ряді комерційних пивоварень у Німеччині.
Ароматичний та смаковий профіль збалансований фруктовими ефірами та фенольними нотами. Швидкий старт та швидка ферментація 4-5 днів.
Підходять для таких сортів пива: Вайзени, Данкельвайзени, Хефевайзени, Пшеничне вино.
Для додаткового освітлення можна використовувати желатин, риб'ячий клей, освітлювальні агенти або осаджувати дріжджі за допомогою низьких температур.
Рекомендований діапазон температур: 17-24*С
Толерантність до алкоголю: До 8%
Ступінь зброджування: від середньої до високої
Флокуляція (осаджуваність): дуже слабка
Термін придатності: 05/2026