Кількість
|
Вартість
|
||
|
Усі дріжджі упаковані у вакуум виробником, що гарантує чистоту та якість пивних дріжджів.
Пивні дріжджі для пшеничного пива LalBrew Wit (оновлені Danstar Munich) виведені у Баварії, Німеччина.
Найбільш нейтральний штам пшеничних дріжджів. На відміну від Munich Classic, виробляє менше ефірів та фенолів, з невеликою присутністю аромату банана та спецій, таким чином дозволяючи розкритися солодовому та хмелевому смаку та аромату у загальному профілі.
Для виробництва: Пшеничних сортів пива: Weizen, Hefeweizen та ін.
Ступінь зброджування: Середня (75-80%)
Флокуляція (осаджуваність): Слабка (2 бали з 5)
Алкогольна толерантність: До 10 %
Температура бродіння: 17-22*С (Ідеальна 19-20*С)
Норма завдання в сусло: 0,5 - 1 грам на 1 л.
Термін придатності: 09/2026 р.