Кількість
|
Вартість
|
||
|
Усі дріжджі упаковані у захисному середовищі виробником, що гарантує чистоту та якість пивних дріжджів.
Класичні дріжджі верхового бродіння підходять для пивоваріння німецьких пшеничних сортів Weizens а також бельгійських пшеничних Witbier. Має дуже низьку швидкість флокуляції та чистий, дріжджовий аромат, який робить його ідеальним для пива пшеничного типу. Надають пиву банановий аромат і аромат гвоздики завдяки утворенню високих ефірів.
Для виробництва: Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen, Witbier, Weizenbock
Ступінь зброджування: Середня (70-75%)
Флокуляція (осаджуваність): Слабка (2 бали з 5)
Алкогольна толерантність: До 7,5%
Температура бродіння: 18-25*С
За своїм ароматичним профілем і характеристиками дуже схожі з Wyeast 3638.
Для досягнення найкращих результатів, блукати в межах 18-25 градусів.
Термін придатності – 01/2026