Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пластівці з високоякісної несоложоної пшениці.
Застосування: Бельгійське пшеничне пиво, пшеничні сорти, міцні сорти, інші сорти пива.
Призначення: Збільшує стійкість і стабільність пивної пінної шапки (до 10% у загальному засипі), надає пиву чіткий пшеничний смак, м'якість (до 40% у загальному засипу). Містить високий % білка, тому в деяких випадках може спричинити помутніння пива.
Підготовка до використання: Пшеничні пластівці вже готові до застосування і не вимагають попередньої клейстеризації. Додаються безпосередньо в затор для перетворення крохмалю, що міститься в пластівцях, в зброджувані цукру.
Особливості: Не забувайте, що пластівці - це нескладина, у заторі має бути достатньо ферментів, щоб оцухрити даний продукт. Тому використовуйте лише якісний високоферментований солод із високою діастатичною силою. Завжди перевіряйте йодною пробою процес оцукрювання. З використанням нескладання час затирання може істотно збільшитися
Можлива частка засипу: 1-40 % (рекомендоване трохи більше 25%)
Кольоровість сусла, од. EBC - 1-2