Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вівсяні пластівці.
Застосування: Вівсяні стаути, портери, барлівайни, Світлі, темні сорти, міцне, спеціальне пиво, всі сорти.
Призначення: Підвищують стійкість піни, надають повноти смаку, бархатистість. Збільшують ймовірність помутніння.
Підготовка до використання: Додаються безпосередньо в затор для перетворення крохмалю, що міститься в пластівцях, в зброджувані цукру.
Особливості: Не забувайте, що пластівці - це нескладина, у заторі має бути достатньо ферментів, щоб оцухрити даний продукт. Тому використовуйте лише якісний високоферментований солод із високою діастатичною силою. Завжди перевіряйте йодною пробою процес оцукрювання. З використанням нескладання час затирання може істотно збільшитися
Можлива частка засипу: до 20 %
Кольоровість сусла, од. EBC - 2-4