Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бельгійський світлий міцний ель - рецепт цього пива був складений бельгійськими пивоварами в середині XIX в. Як «відповідь» пивоварам з Богемії і їх знаменитому Лагер Пілснер. Але на відміну від «побратима» бельгійське пиво було елем і по фортеці майже в 2 рази було міцніше ніж оригінальний напій з Богемії.
Вміст алкоголю (за обсягом): - 7,2%
Початкова щільність сусла: - 17%
Кінцева щільність сусла: - 2-3%
Гіркота (IBU): - 25 (легка, помірна)
Кольоровість сусла (SRM): - 5 (золотисте)
Солод (мелений): - 6 кг: Пейл Ель, Карабельдж, Абатський.
Хміль: - Традишн, Херсбрукер.
Дріжджі: - Mangroove Jack's M42
Інші інгредієнти: - Глюкоза, ірландський мох.
Рецептура та покрокова відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg