Кількість
|
Вартість
|
||
|
Умеренно крепкое, светлое
Абатський ель (монастирське) – це щільне, світло пиво з насиченим смаком, легкою хмелевою гіркотою та досить великим градусом алкоголю.
Вміст алкоголю (за обсягом): - 5,9%
Початкова щільність сусла: - 15%
Кінцева щільність сусла: - 2 %
Гіркота (IBU): - 20 (легка, м'яка)
Кольоровість сусла (SRM): - 4 (світло-золотисте)
Солод (мелений): - 5,5 кг: Пілснер, Абатський.
Хміль: - Перле, Херсбрукер.
Дріжджі: - Fermentis S-33
Інші інгредієнти: - Глюкоза, освітлювач
Рецептура та покрокова відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg