Кількість
|
Вартість
|
||
|
(Увага, рекомендована температура бродіння для даного рецепта + 18 + 20 * С)
"Американський Лагер" - дуже світлий, висококарбонізованій, легкотелій, добре вібродженій лагер з нейтральним смаковим профілем і помірною гіркотою.
Американські хмелю Каскад і Амарілло, а також використання сухого охмеління надають цьому пиву стійкий аромат і смак тропічних фруктів і квітів.
"Американський Лагер" - дуже світлий, висококарбонізованій, легкотелій, добре вібродженій лагер з нейтральним смаковим профілем і помірною гіркотою.
Американські хмелю Каскад і Амарілло, а також використання сухого охмеління надають цьому пиву стійкий аромат і смак тропічних фруктів і квітів.
Коли подається дуже холодним, добре освіжає і втамовує спрагу.
Дріжджова культура М54 "Каліфорнійський Лагер" дозволяє зброджувати сусло при кімнатній температурі (18-20 * С) максимально нейтрально і без сторонніх запахів.
Фазу "лагерізаціі" так робити не обов'язково.
Вміст алкоголю (за обсягом): - 5 %
Початкова щільність сусла: - 13%
Кінцева щільність сусла: - 2%
Гіркота (IBU): - 25 (помітна гіркота з чітким і багатим післясмаком тропічних фруктів, квітів та хвої.)
Кольоровість сусла (SRM): - 3 (солом'яно-жовтий)
Солод (мелений): - 5,3 кг: Богемський пілснер, Карапілс, Кислий.
Хміль: - Амаріло (США) - 50 грам, Каскад (США) - 25 грам
Дріжджі: - М54
Інші інгредієнти: - Глюкоза, освітлювач Вірфлок.
Рецептура і покрокова інструкція
Рецептура та покрокова відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg