Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хміль Елла.
Вміст а-кислоти: -14,8%
Вміст b-кислоти: - 5-8%
Когумулон: - 34-38% - 34-38% - 34-38%
Олія: - 2,4-3,4 мг / 100 грам сухого хмелю - 2,4-3,4 мг / 100 грам сухого хмелю
Походження: Хміль Елла - виведений в Австралії в 2001 році. Цікавий і оригінальний у своєму роді хміль з тропічним, квітковим ароматом, який "перетинається" з менш помітним цитрусовим. Активно використовується пивоварами на всіх стадіях пивоваріння.
Аромат: Тропічні фрукти, квіти, цитрус.
Застосування: Хміль для гіркоти, аромату, сухого охмелення.
Аналоги (взаємозамінність): ні
Використання: Всі сорти елей і таборів.