Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нове вакуумне пакування дозволяє повністю зберегти унікальний аромат хмелю.
УРОЖАЙ 2019р.
Вміст а-кислоти: -2,7%
Вміст b-кислоти: - 4-6%
Когумулон: - - 23-28% - 23-28% - 23-28%
Олія: - 0,4-0,8 мг / 100 грам сухого хмелю - 0,4-0,8 мг / 100 грам сухого хмелю
Походження: Гордість чеських хмелярів, благородно-ароматичний жатецький хміль, що надає пиву неповторно чудовий смак і аромат. Мабуть, найкращий європейський ароматний хміль. Належить до ранніх сортів хмелю з відносно невисоким вмістом альфа-гірких кислот - зазвичай це до 4,0% (залежно від урожаю).
Аромат: нейтральний, трав'янистий, "хмелевий".
Застосування: Хміль для "м'якої" гіркоти, аромату, сухого охмелення.
Аналоги (взаємозамінність): Люблін, Сладек, Стерлінг
Використання: Лагери та елі всіх типів.
Застосування:
Використовується як остання добавка під час охмелення сусла. Надає пиву завершений смак та аромат. Збалансований вміст альфа- та бета-кислот, генетично закріплені співвідношення за вмістом основних ефірних олій цього хмелю дозволять з його допомогою формувати багатий ніжний хмелевий аромат пива з помірною пікантною гіркотою.