Кількість
|
Вартість
|
||
|
Фермент Аромазім (Aromazyme Lallemand), 3 грама
Фермент Аромазим – новий продукт канадського виробника дріжджів та ферментів Лаллеманд. Він складається з ферментів β-глюкозидази.
Ці ферменти здатні збільшити інтенсивність смаку та аромату хмелю в процесі гідролізу, який відбувається під час ферментації та затирання.
Переваги у використанні β-глюкозидази:
- Збільшення хмелевих смаків та ароматів шляхом зміни співвідношення терпенових сполук
- Посилення смакових відчуттів і "питкості", зниження зайво різкої гіркоти
- Збільшує зброджування сусла
- Підвищує баланс аромату у поєднанні з обраними дріжджами
- Покращує смак та аромат хмелю
Характеристики:
Кількість ферменту на 10 л. сусла: 1 грам
Діапазон температур: 15-65 ° C
Допустимий рН: 3,5-6,5
Зберігання: зберігати в сухому місці при температурі 0..+25*С, уникати попадання прямих сонячних променів.
Спосіб застосування: розчинити фермент у теплій воді (1 грам на 10 мл води) додати в ферментер на стадії затихає бродіння або перед початком сухого охмелення.
Термін придатності 12/2024