Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тріска французького дуба середньої обсмаги.
Аромат: Ванільний, дубовий, карамель, шоколад.
Застосовують для всіх білих та червоних вин, винних дистилятів.
Дозування: 2-4 грам на кожен літр готового вина.
Час контакту: наполягати від 3-6х тижнів.
Так само можна використовувати для спиртових настоянок, з метою надання коньячного букета та коньячного забарвлення!
Дозування: 10-20 г на кожні 5 літрів горілки (дистиляту) - витримати від 7 до 150 днів (залежно від того, який бажаєте отримати результат (букет і колір).
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" у дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.