Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тріска французького дуба середньої обжарки Ванілла, 50 г (Німеччина)
Аромат: Інтенсивний, насичений, обсмаженого дуба, карамелі, бісквіту.
Застосовують для всіх білих і червоних вин, винних дистилятів.
Дозування: 5-50 грам на кожні 10 літрів вина.
Час контакту: від кількох днів до 2-3 місяців.
Так само можна використовувати для спиртових настоянок, з метою надання коньячного букета та коньячного фарбування!
Дозування: 10-20 г на кожні 5 літрів горілки - витримати від 7 до 150 днів (залежно від того, який бажаєте отримати результат (букет та колір).
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" у дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.
Виробник - Erbslöh Geisenheim Getränketechnologie (Німеччина).
Завантажити повну інструкцію до застосування - BoisChips.pdf