Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тріска французького дуба сильної обжарки.
Дубові чіпси міцного обсмаження використовують для витримки та ароматизації домашніх вин, настоянок, лікерів, вермутів, горілки, коньяків, віскі та горілки.
Дубові чіпси міцного обсмаження виготовленні із французського дуба замінюють витримку вина у дубовій бочці, надають вину більш насиченого кольору, покращать його смак. Краще за все чіпси підходять для досягнення ефекту "старого вина".
Аромат: Деревний, кавово-шоколадний, димний.
Застосовують більшість щільних червоних вин, винних дистилятів.
Дозування: 2-4 грам на кожний літр вина.
Час контакту: від кількох днів до 3-6 тижднів.
Так само можна використовувати для спиртових настоянок, з метою надання коньячного букета та коньячного фарбування!
Дозування: 10-20 г на кожні 5 літрів горілки - витримати від 7 до 150 днів (залежно від того, який бажаєте отримати результат (букет та колір).
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" у дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.