Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тріска французького дуба сильної обсмажування "Muffins"®.
Аромат: гармонійний баланс дуба та ванілі.
Застосовують для більшості щільних червоних вин, дистилятів винних.
Дозування: 5-50 г на кожні 10 літрів вина.
Час контакту: від кількох днів до 2-3х місяців.
Так само можна використовувати для спиртових настоянок, з метою надання коньячного букета та коньячного забарвлення!
Дозування: 10-20 г на кожні 5 літрів горілки - витримати від 7 до 150 днів (залежно від того, який бажаєте отримати результат (букет і колір).
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" у дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.
Виробник - Erbslöh Geisenheim Getränketechnologie (Німеччина).