Кількість
|
Вартість
|
||
|
Новинка:
LalBrew Kveik Ale yeast®
Kveik - це слово на норвезькому діалекті, що означає дріжджі. У норвезькій традиції фермерського будинку раса пивних дріжджів "квейк" зберігалася в сухому вигляді і передавалася з покоління в покоління. Kveik – це унікальні, традиційні сухі пивні дріжджі.
Дріжджі LalBrew® Voss були отримані від пивовара Зігмунда Джернеса (Восс, Норвегія), який підтримує і культивує цю расу з 80-х років ХХ століття і завжди радий поділитися цими унікальними дріжджами з широким співтовариством пивварів.
LalBrew® Voss "працюють" у широкому діапазоні температур між 25-40°C з дуже високим "верхнім" діапазоном температур - 35-40°C.
У діапазоні температур 30-35 * С відбувається швидке та оптимальне бродіння (2-3 дні), ще 2-3 дні знадобиться, щоб дріжджі повністю осіли на дно і бродіння припинилося повністю.
Дивно, але нейтральний дріжджовий профіль практично постійний за будь-яких температур бродіння в діапазоні 25-40 * С. Це нейтральний аромат з тонкими фруктовими нотами цитрусу.
Добра осаджуваність цих пивних дріжджів дуже висока, що дозволяє виробляти прозоре пиво без використання фільтрів і добавок.
Діапазон робочих температур – 25-40*С.
Толерантність до алкоголю – до 12% алк.
Кінцева щільність – низька.
Седиментація – дуже хороша.
Аромат - нейтральні, тропічні фрукти, цитрусові.
Можна задавати сусло без попередньої регідрації.
Термін придатності: 08/2025