Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ми були змушені змінити лише назви, але в жодному разі не змінювали нашу рецептуру та склад інгредієнтів.
Класичний Hefeweizen - знаменита інтерпретація пшеничного пива. Швидко дозріває (1-2 тижні), навіть можна сказати не переносить витримки, ароматне пиво зі смаком молодої пшениці.
Вміст алкоголю (за обсягом): - 4,8%
Початкова щільність сусла: - 13%
Кінцева щільність сусла: - 2 %
Гіркота (IBU): - 18 (дуже легка, м'яка)
Кольоровість сусла (SRM): - 6 (золотисте)
Солод (мелений): - 5 кг : Пшеничний, Пейл Ель, Мюнхенський тип 1, Карамюнх 1.
Хміль: - Мандарина Баварія
Дріжджі: - WB-06
Інші інгредієнти: - Глюкоза, освітлювач
Рецептура та покрокова відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg