Кількість
|
Вартість
|
||
|
Нове вакуумне пакування дозволяє повністю зберегти унікальний аромат хмелю.
Хміль Амарілло – 2018 р.
Вміст акислоти: 7,3 %
Зміст b-кислоти: - 6-8%
Когумулон: - 20-24% - 20-24%
Масло: - 1,0-2,0 мг /100 грам сухого хмелю
Походження: Хміль Амарілло – один із найпопулярніших сортів хмелю у американських крафтових пивоварів, за світовою популярністю впевнено входить у топ-10, виведений у США. Активно використовується пивоварами для посилення хмелевого аромату на завершальних стадіях охмелення, а також сухого охмелення сусла.
Аромат: грепфрут, цитрус, апельсин, диня, абрикос.
Застосування: Хміль для гіркоти, аромату, сухого охмелення.
Аналоги (взаємозамінність): Саміт, Каскад
Використання: IPA, APA, сорти пшеничні.