Количество
|
Стоимость
|
||
|
Набор для приготовления пива Венский Лагер (экс-жигулевское) 20 л.
Класичний бурштиновий лагер, за основу у якому беруть Віденський солод (94-96% від усього солода). Має яскраво виражений хлібно-солодовий, м’який присмак, стійку піну та легку приємну гірчинку.
Цей рецепт віденського лагера - це варіація саме для домашнього пивовара, без використання охолоджувачів у ЦКТ та складного обладнання.
Як ми називаємо “псевдолагер” - сброжується при мінімальних елевих температурах нейтрально-елевими дріжджами практично без утворення фруктових ефірів та діацетілу.
Увага: Температура бродіння для цього рецепту має бути у межах 16-20*С.
Вміст алкоголю : - 5,0 %
Початкова щільність сусла: - 12,5%
Кінцева щільність сусла: - 4 %
Гіркота(IBU): - 19 (не гірке, класична легка гіркота)
Кольоровість сусла (SRM): - 15 (від бурштинового до темно-мідного)
Солод (мелений): - - 5 кг: Віденський, Карамюнх 2.
Хмель (20 грам): - Перле, Жатецький .
Дрожжи: - М54 Каліфорнійський Лагер або Данстар Ноттінгем
Глюкоза, освітлювач Ірландський мох
Рецептура та покрокова відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg