Кількість
|
Вартість
|
||
|
Lalvin QA23 штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae C.R.V.V. U.T.A.D виведений у Португалії. Мають здатність практично повністю зброджувати сусло при низькому споживанні азоту та кисню.
Основною перевагою використання винних дріжджів Lalvin QA23 є їх застосування при вініфікації сусла при низьких температурах без аерації, що недоступно або небажано для багатьох інших штамів дріжджів.
Ці дріжджі виробляють складні аромати тропічних фруктів - лайм, грейфрут та інші цитрусові, що є в багатьох білих винах.
Діапазон робочих температур: 14С - 28С.
Алкогольна толерантність: до 16% алкоголю
Низьке споживання SО2
Термін придатності: 12/2022
Всі пропоновані нами дріжджі упаковані у захисному середовищі безпосередньо фірмою виробником у Канаді, що гарантує лабораторну чистоту дріжджового штаму!!!