Кількість
|
Вартість
|
||
|
"Кельш" - класичне світле німецьке пиво Kolsch.
Це пиво має трохи гіркий смак і тонке солодове "тіло", яке збалансоване тонким ароматом чеського хмелю Жатецький. Вміст алкоголю 4,8%. Кільш п'ють зі спеціальних склянок місткістю 0,2 літра. Поступово входять у вжиток і великі склянки місткістю 0,3 або 0,4 літра.
Кельш розкриває свій повний аромат лише за певної температури.
Тому його п'ють не «крижаним», а при температурі 8-10°C.
Рекомендована температура бродіння за цим рецептом - 17-18*С.
Вміст алкоголю (за обсягом): - 4,9%
Початкова щільність сусла: - 12%
Кінцева щільність сусла: - 2,0-2,5%
Гіркота (IBU): - 35 (середня, помітна, приємна)
Кольоровість сусла (SRM): - 3 (світло-солом'яний)
Солод (мелений): - 5 кг : Преміум Пілснер, Пшеничний.
Хміль: - Херсбрукер - 100 грам (2 уп. по 50 грам)
Дріжджі: - М54
Інші інгредієнти: - Глюкоза, освітлювач.
Рецептура та покрокова відео-інструкція. https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg