Кількість
|
Вартість
|
||
|
Богемський Пілснер - пиво з яскраво вираженим смаком кави та іриски, приємною м'якою гіркотою хмелю Жатецький, і збалансованим солодовим післясмаком.
Подається охолодженим при температурі 7-10*С.
Особливості рецепту: Рекомендована температура бродіння 19-21*С.
Орієнтовний час бродіння сусла – 8-9 днів.
Опціонально: Для отримання максимально якісного продукту для приготування цього пива краще використовувати м'яку воду (зі зниженим вмістом сульфатів і карбонатів).
Опційно: Карбонізоване пиво витримати 2-3 тижні за температури 4-5*С.
Складність рецепту: 2 з 5 (не складний)
Вміст алкоголю (за обсягом): - 5,5%
Початкова щільність сусла: - 13 %
Кінцева щільність сусла: - 2,0%
Гіркота (IBU): - 25 (легка, приємна)
Кольоровість сусла (SRM): - 6 (Світло-золотистий)
Солод (мелений): - 4,7 кг: Богемський Пілснер, кислий, карапілс.
Хміль: - 50 грам: Жатецький
Дріжджі: - Ноттінгем
Інші інгредієнти: - Глюкоза, освітлювач каррагинан
Рецептура та покрокова відео-інструкція: https://www.youtube.com/watch?v=Nivy6dGDfgg