Кількість
|
Вартість
|
||
|
Збір 2022 року.
Зміст а-кислоти: 10 %
Вміст b-кислоти: - 4-5 %
Когумулон: - 34-37 % - 34-37 %
Олія: 1,2-2 мг /100 грам
Походження: Хміль Комета - виведений у США в 1961 році і з 1974 почав культивуватися в промислових масштабах. З 1980-х років і донедавна цей сорт хмелю практично зник з американського ринку на користь інших, нових сортів. Однак на початку 2010 року аграрії відновили виробництво хмелю Комета і зараз він користується великою популярністю у пивоварів по всьому світу завдяки своєму унікальному складно-цитрусовому аромату.
Аромат: Грейпфрут, цитрус, трав'яно-квітковий.
Застосування: Хміль подвійної дії, частіше застосовується для приготування APA та IPA на пізніх стадіях охмелення, а також для додавання у вірпул та сухого охмелення.
Аналоги (взаємозамінність): Галена, Саміт
Використання: Всі сорти пива, всі елі з цитрусово-фруктовим яскравим ароматом.