Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тріска американського дуба сильної обжарки додасть вашому вину, пиву або дистиляту кавово-шоколадний, злегка горіховий смак і ароматаромат. Застосовують більшість щільних червоних вин.
Вони зроблені з найкращих сортів американського білого дуба (Quercus Alba), росте в районах Вірджинії, Міссурі, Кентуккі і Огайо в США. Американський білий дуб порівнянні з французкім дубом, має менше танін натомість має більше аромату кокоса і ванілі.
Дозування: 5-20 г на кожні 10 літрів вина.
Час контакту: від кількох днів до 2-3 місяців.
Так само можна використовувати для спиртових настоянок, з метою надання коньячного букета та коньячного фарбування!
Дозування: 10-20 г на кожні 5 літрів горілки - витримати від 7 до 150 днів (залежно від того, який бажаєте отримати результат (букет та колір).
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" в дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.