Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дубові кубики сильної обсмажування. Застосовують для білих та червоних вин, а також для благородних дистилятів. Надає напоям легкий шоколадний, ванільний смак та аромат. У дистилятах додатково "пом'якшує" післясмак і надає яскраво-виражені коньячні відтінки навіть без тривалої витримки.
Розмір грані кубика: 7-15 мм.
Дозування: 5-20 г на кожні 10 літрів вина.
Час контакту: від кількох днів до 2-3 місяців.
Так само можна використовувати для спиртових настоянок, з метою надання коньячного букета та легкого коньячного фарбування!
Дозування: 10-20 грам на кожні 5 літрів горілки – витримати від 14 до 150 днів (залежно від того, який бажаєте отримати результат (букет та колір).
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" в дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ: Перед використанням дубові кубики промити в проточній воді і залити окропом на 5-10 хвилин. Потім воду злити, а кубики додати до ємності з вином або дистилятом.