Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" в дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.
ЦЕ НАМНОГО ДЕШЕВШЕ, НІЖ ПОКУПЛЯТИ БОЧКУ!!!
Мікрощепа тріска середньої обжарки українського дуба.
Застосовується для додання коньячного букета та колора (у дистилятах та спиртових настойках), а також для білих та червоних вин для надання "ефекту старіння (дубової бочки)".
Дозування (оптимально при температурі 18-22 * С):
Для коньяків – 7-8 грам на літр (час контакту 10-30 днів)
Для білих вин - 1-2 грама на літр (час контакту 10-30 днів)
Для червоних вин – 2-3 грами на літр (час контакту 10-30 днів)