Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тепер ваше вино або пиво "старітиме" в дубовій бочки без дубової бочки завдяки цій дубовій трісці, під контролем та з гарантованим якісним результатом.
ЦЕ НАМНОГО ДЕШЕВШЕ, НІЖ ПОКУПЛЯТИ БОЧКУ!!!
Натуральна (без термообробки) тріска українського скельного дуба.
Тріска дубова без випалу, виготовлена за особливою щадною технологією.
Для виготовлення дубової тріски використовуються виключно добірні породи скального дуба.
Дубова тріска збагачує витримувані алкогольні напої (віскі, коньяк, бренді, вино та інші) незрівнянними смаковими якостями. Тріска з дуба також збагачена фурановими альдегідами, октолактонами та фенольними альдегідами, які надають напоям особливі пряні тони.
Дозування:
Для коньяків – 8-15 грам на літр (час контакту 30-60 днів)
Для білих вин – 2-5 грами на літр (час контакту 30-60 днів)
Для червоних вин – 2-5 грама на літр (час контакту 30-60 днів)