Кількість
|
Вартість
|
||
|
Новинка:
LalBrew Köln® ідеально підходить для приготування традиційних сортів пива Kölsch та інших нейтральних елей.
Нейтральний характер цього штаму підкреслює делікатні хмелеві аромати та надає тонких фруктових ефірів.
Завдяки експресії ферменту бета-глюкозидази LalBrew® Köln може стимулювати біотрансформацію хмелю та підкреслювати смак та аромат хмелю.
Бродіння при нижчих температурах (від +18*С і нижче) нададуть пиву більш нейтральний дріжджовий характер, тоді як тепліше бродіння матимуть більший фруктовий профіль.
Діапазон робочих температур – 15-22*С.
Толерантність до алкоголю – до 8% алк.
Кінцева щільність – низька.
Седиментація – середня.
Аромат - нейтральні, фруктові (при підвищених температурах бродіння).
Лаг-тайм (час початку активного бродіння) може бути тривалішим проти іншими штамами эля, не більше 24-36 годин.
Термін придатності: 10/2023